Wat is Permanent make-up?

Anders dan bij een tatoeage (wat levenslang zichtbaar blijft) gaat het hier  om het inbrengen van pigmentkleurstof in het bovenste laagje van de huid.  Dit betekent dat de pigmentering na verloop van tijd afzwakt omdat het proces  van natuurlijke huidvernieuwing gewoon doorgaat.

Het perfecte accent op uw natuurlijke schoonheid

Permanent make-up is er voor iedereen die altijd en overal perfect verzorgd voor de dag wil komen, weinig tijd heeft, of moeite ondervind bij het op te maken. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanent make-up dé oplossing. Permanent make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren. Gemiddeld genomen blijft de permanent make-up twee tot vijf jaar mooi.

Hoe wordt permanent make-up aangebracht?

Bij permanent make-up wordt door middel van een steriele ultra dunne naald een speciale huidvriendelijke pigmentvloeistof in de huid gebracht. U kunt permanent make-up laten aanbrengen voor:

Lipliner

Bij de lipcontouren kan met permanent make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanent make-up.

Wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanent make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat. De wenkbrauwen worden in de door u gewenste vorm en 'toon' aangebracht.

Hair Stroke techniek met mesjes voor de perfecte wenkbrauw

Als een van de eersten (september 2010) in Nederland introduceerde salon Avant-Garde de nieuwe Hair Stroke techniek met mesjes. Het is een nieuwe vorm van Permanente Make-up voor de wenkbrauwen. Waar voorheen een snelbewegende naald werd gebruikt, word bij deze techniek kleine krasjes in de huid gemaakt waarna het pigment in de huid achterblijft.
De haartjes zien er echt messcherp uit. De behandeling gaat ook veel sneller en neemt hooguit 25 minuten per wenkbrauw in beslag. Met deze techniek beheerst je een precisie die met een bewegende naald niet bereikbaar is. Zeer natuurlijk, niet te onderscheiden van echte wenkbrauwhaartjes en het doet minder pijn dan epileren. De eerste resultaten zijn geweldig.

Eyeliner

Bij de eyeliner wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht.
Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke smaak. De eyeliner kan zowel op het onder– als bovenooglid worden aan gebracht.

Aantal behandelingen

Voor het beste eindresultaat van een permanent make-up behandeling moet u rekening houden met 1 tot 2 behandelingen. Een tweede behandeling, de nabehandeling, vindt na ongeveer vier weken plaats om alles netjes bij te werken en eventuele plekjes die niet goed gepakt hebben nog een keer te behandelen. Deze nabehandeling is bij de prijs inbegrepen (Niet bij aanbiedingen). Het is ook mogelijk om ieder jaar uw permanent make-up bij te laten werken. U betaalt dan een gereduceerde prijs.

Daarom schoonheidssalon Avant-Garde

De eerste nabehandeling is bij de prijs inbegrepen (behalve bij de aanbiedingen)