TransDermal Application (TDA)

Schoonheid die onder de huid begint

De wetenschap heeft een beter en duidelijker beeld hoe de huid werkt en welke werkstoffen zij nodig heeft om optimaal te functioneren. Zo weten we ook welke werkstoffen de huid mist naarmate de jaren verstrijken.

Om een werkstof op die plaats in de huid te krijgen waar zij iets kan doen zijn er heel wat technieken voor handen. Tot op heden was het alleen mogelijk om de diepere huidlagen te bereiken door de huid te Prikken of erin te snijden.


Nu is er TDA

Tijdens een TDA-sessie worden microparticels (1/5000ste van een millimeter) door de huid getransporteerd. Micronisatie is het zo klein maken van de werkstoffen dat deze door de natuurlijke barrières van de huid passen. Dit houdt in dat de phytofarmaceuticals/werkstoffen tot in de celkern kunnen komen om daar huidverjonging en verbetering te bewerkstelligen.

  • De huid wordt niet aangeraakt
  • Bestaande lijntjes verminderen
  • De verjonging wordt steeds zichtbaarder
  • De huid wordt mooier en vitaler
  • Geen littekens of roodheid

De behandeling:

Na de reiniging van de huid volgt een korte saffier voorbereiding welke ervoor zorgt dat de huid de ingrediënten gemakkelijker opneemt voor een optimaal resultaat. Met een ‘pen’ gevuld met werkzame stoffen worden - zonder de huid aan te raken - het gezicht en decolleté behandeld. Natuurlijk is het ook mogelijk alleen de probleemzones te behandelen. De behandeling voelt aan als een zachte massage - een koele streling over de huid - met een ontspannend effect. De computergestuurde behandeling zorgt voor het juiste transport en de juiste dosering werkzame stoffen op de juiste plaatsen. De verbetering en verjonging van uw huid wordt gestart en binnen 30 minuten ziet u het eerste resultaat:.


Er ontstaat een subtiel mooie verjongende verandering in het gezicht die iedereen ziet maar die niemand kan benoemen.


Een TDA behandeling duurt 30 minuten, en is geschikt voor iedere huid dus ook voor de mannenhuid.

TDA heeft een medische basis. De optimale balans van precisietechnologie en perfect zuivere actieve werkstoffen zorgen voor wetenschappelijk bewezen behandelresultaten.

TDA is de enige non-invasieve regenerende therapie voor de huid met gepatenteerde phytofarmaceuticals. TDA is een revolutie op gebied van celregeneratie.

TDA beïnvloedt de celdeling zodat rimpels geen kans meer krijgen en lijntjes verdwijnen. Geen pijnlijke en belastende botox behandeling of facelift met verlies van de karakteristieke persoonlijke uitstraling, en toch een huid die er direct jonger uitziet.