Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

Pigmentvlekken zijn onder te verdelen in verschillende groepen. Een aantal van deze groepen is kwaadaardig en verwijdering door middel van de IPL. methode is niet geschikt. Voor het verwijderen uit esthetische overwegingen is de IPL techniek bij uitstek geschikt. Het is een littekenvrije behandeling. De pigmentvlek kan ook aangeboren zijn, deze is ook goed te behandelen met IPL.

Vlekken met een hormonale oorzaak, bijvoorbeeld door pil gebruik of zwangerschap geven een wisselend resultaat. Dit geldt mede voor mensen die snel pigment vormen, bv na beschadiging van de huid, of mensen met een (licht getinte) huid. Bij elk persoon reageert de huid en pigmentatie anders.De behandeling

Tijdens de behandelingen halen we het pigment wat dieper in de huid gelegen is naar boven Bruine pigmentvlekken absorberen het speciaal gefiltreerde licht van Light Touch® en reageren hier heel goed op. Na de eerste behandeling wordt de pigmentvlek dan ook donkerder. Hierna kunnen kleine korstjes/velletje ontstaan. Na een aantal dagen kunt u het resultaat zien. Soms is de huid nog wat anders van kleur, soms wat witter of roder. Dit trekt na enkele weken weer weg en de huid krijgt de normale kleur terug. Ook donkere pigment- en ouderdomsvlekken in het gezicht of op het decolleté en zelfs op de handen kunnen hiermee behandeld worden!Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Ongeveer 2 tot 5 behandelingen, maar het resultaat is afhankelijk van uw leeftijd, leefstijl, de conditie van uw huid en de oorzaak van de huidaandoening.

Light Touch® geeft u een frissere en jeugdiger uitstraling.

Light Touch® is een veilige behandeling, die een ‘rejuvenationeffect’ kan hebben bij een beschadigde huid als gevolg van UV-straling, kleine rimpeltjes, maar ook bij couperose, spinnetjes en pigmentvlekken.

Tarieven: Rejuvenation/Couperose/Overpigmentatie

Omschrijving (dames en heren)Tarief per shot
(eerste 10 shots)
Tarief per shot
(vanaf 11de shot)
Consult€ 25,00
Rejuvenation€ 20,00€ 10,00
Couperose of Overpigmentatie€ 20,00€ 10,00