La Cure behandeling

Huidverbetering zoals huidverbetering behoort te zijn.

Indien u gedurende een jaar regelmatig de schoonheidssalon bezoekt (eens in de 6 tot 8 weken) en thuis de juiste producten gebruikt, bereikt u altijd resultaat. U verbetert de conditie van uw huid en kunt dit ook duidelijk zien.

Microdermabrasie kennen we al een paar jaar in de schoonheidssalon maar op basis van onderzoek en observatie is La Cure ontwikkeld.
La Cure bestaat uit: zes schoonheidsbehandelingen en zes producten. De interval tussen de behandelingen is vier weken. Tijdens iedere behandeling wordt u eerst met microdermabrasie behandeld.

De eerste 2 behandelingen wordt gewerkt met AHA(fruitzuren) en hebben tot doel de capaciteit van de huid te vergroten om cosmetische ingrediënten, die tijdens de kuur worden gebruikt, beter op te nemen.

Bij de volgende 2 behandelingen wordt hyaluronzuur gebruikt om lijntjes en rimpeltjes van binnenuit op te vullen en vocht tussen de huidcellen te binden. De huid gaat er door het gebruik van Hyaluron gladder uitzien.

De kuur eindigt met 2 behandelingen met kaviaar extracten. Deze zorgen ervoor dat de huid wordt verstevigd en dat de contour van het gezicht verbetert. Daarnaast heeft het gebruik van Caviar het doel de huid opnieuw intensief te hydrateren.

Gedurende iedere interval tussen de behandelingen gebruikt u een 24 uurs crème en een masker dat opgebouwd is uit dezelfde ingrediënten als waarmee u bent behandeld. Bij de eerste, derde en vijfde behandeling krijgt u deze mee naar huis. Deze producten zijn bij de prijs inbegrepen.

Voor meer informatie: zie de folder "Huidverbetering zoals huidverbetering behoort te zijn."