Huidverjonging en rimpelbehandeling dmv. IPL.

De huid ontleent haar stevigheid aan de collageenvezels. Naarmate men ouder wordt, neemt het collageen in de huid af waardoor de huid gaat verslappen en er rimpels ontstaan. Onder de technieken die bekend zijn om de gevolgen van huidveroudering tegen te gaan, is IPL. (Intense Pulse Light) één van de veiligste en meest doeltreffende methodes. Met IPL. kunnen wij de huidveroudering niet stopzetten maar wel behandelen! Het grote voordeel van deze techniek is : zéér snel resultaat, geen ingrijpende behandeling, gemakkelijk en heel betaalbaar.


Collageenstimulatie door middel van gepulseerde lichtflitsen

IPL zorgt voor een toename en herverdeling van het collageen, waardoor het netwerk van vezels zich kan herstellen. Ook neemt de bloedcirculatie en daarmee de zuurstofvoorziening in de huid sterk toe en wordt het bindweefsel van de huid effectief en krachtig ontgift. Hierdoor wordt de huid weer dikker, steviger en diepe rimpels worden minder diep terwijl fijne rimpels zullen verdwijnen. U kunt het volledige gelaat, of specifieke zones of rimpels met IPL laten behandelen. De huid zorgt zelf voor het herstel en verbetering. De meest natuurlijke manier van huidverjonging, want er wordt niets kunstmatig in de huid gespoten.


Effectiviteit

De behandeling is vooral effectief bij beginnende huidveroudering. In een verder gevorderd stadium kunnen we met deze I.P.L. behandeling nog wel een duidelijk zichtbaar resultaat van 70% vermindering behalen. De behandeling is veilig en nagenoeg pijnloos.


Prijzen

Per losse flits: € 10,-
Bovenlip of neuslippenplooi € 50,-
Wangen, voorhoofd of ogen € 90,-
Hals of decolleté € 90,-
Heel gelaat € 249,-
Gelaat en hals € 325,-
Kuur gelaat (6 behandelingen) € 995,-
Kuur gelaat en hals (6 behandelingen) € 1250,-


Kuurvorm

Een kuur voor het gelaat bestaat uit zes behandelingen, met een interval van 10 à 14 dagen. Als dit voldoende is wordt het aanbevolen om 1x in de 2 maanden een "onderhoudsbehandeling" te ondergaan.


I.P.L. Collageenbehandelingen , hét antwoord op de vale, verslapte en gerimpelde huid!