Hair Rescue & Scalppigmentatie

Nooit meer kaal

Het is bekend dat veel mannen en vrouwen kampen met haar dat dunner wordt.
Salon Avant-Garde heeft 2 unieke technieken waardoor niemand zich meer kaal hoeft te voelen. Je ziet er gewoon goed gekapt uit:


1. Hair Rescue program

Het Hair Rescue Program is een speciale behandeling voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar. Haaruitval kan worden gestopt en veel personen krijgen echt weer voller haar.
Deze techniek is alleen geschikt voor mannen en vrouwen die nog haargroei hebben en maakt je haardos geleidelijk voller.
Hair Rescue maakt gebruik van essentiële vitamines en plantenextracten die de aanmaak en levensduur van de haarfollikels sterk stimuleren.
Met een speciale naald wordt eerst stamcelpreparaat in de huid geprikt. Binnen enkele weken ziet nagenoeg iedereen de eerste resultaten: je haar wordt dikker, vitaler, krachtiger en donkerder.
Na deze behandeling wordt aangeraden elke avond Hair Rescue Scalp Lotion te gaan gebruiken. Deze lotion werkt samen met de behandeling en bevordert eveneens de aanmaak en levensduur, voeding en doorbloeding van de haarfollikels.
Hair Rescue Program is bedoeld voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar en haaruitval. Het is niet bedoeld voor personen die al volledig kaal zijn. Hierop zal deze methode geen succes hebben.
Scalppigmentatie is hiervoor wel een oplossing.


2. Scalppigmentatie

Geen enkele oplossing is goed voor iedereen. De ene persoon legt zich neer bij hun haarverlies of dunner wordend haar, terwijl de andere persoon er alles aan wil doen het te verhullen. Wellicht dat scalp pigmentatie (het tatoeëren van haarstoppels) voor u de perfecte oplossing bied. Dit is dé nieuwe innovatieve behandeling tegen kaalheid, zowel bij mannen als bij vrouwen, voor jong en oud. Het is een synergie van tatoeage technieken in combinatie met speciaal ontwikkelde pigmenten en kan worden toegepast bij gedeeltelijke- en volledige kaalheid. 
Scalp pigmentatie is een techniek waarbij een fijne haarlook wordt gecreëerd door middel van pigment. Het lijkt dan net of de persoon hele korte stekeltjes of stoppels heeft. Dit wordt ook toegepast bij mannen en vrouwen met dunner wordend haar. Vaak ziet u de hoofdhuid door het haar heen. Door een fijne mist van pigment in de huid te brengen krijgt het haar een veel vollere look. Deze techniek wordt steeds meer door vrouwen aangevraagd.
De behandeling wordt in 2 tot 6 sessies uitgevoerd van ongeveer 5 kwartier, is niet pijnlijk en u ziet onmiddellijk resultaat . De genezingstijd tussen de sessies is gemiddeld 4 weken, waardoor het lijkt dat je het haar langzaam weer terugkrijgt. De behandelprijs bedraagt € 200.- per sessie
Scalppigmentatie is geschikt voor verschillende vormen van kaalheid. Het is niet alleen dé oplossing voor volledige kaalheid, ook dunner wordend haar, het verhullen van haartransplantatie littekens of plaatselijk haarverlies en Alopecia zijn allen perfect te behandelen.


Specialisatie

Salon Avant-Garde in Soest is een van de eerste gespecialiseerde vestiging in Nederland waar MHP – Micro Haar Pigmentatie wordt toegepast. De techniek word al met veel succes toegepast bij enkele praktijken in Groot-Brittanië en de USA en Nederland.