Haargroeitechniek voor de wenkbrauwen

Laat haren werkelijk groeien!
Er is een nieuwe techniek ontwikkeld waarbij uw eigen haren in uw wenkbrauwen teruggroeien.


Veel vrouwen en sommige mannen verliezen met het verstrijken van de jaren veel wenkbrauwhaar. Vooral de staart van de wenkbrauw wordt vaak ontsierd door haaruitval. Al jaren wordt permanent make-up toegepast om dit verlies te compenseren. Het zou helemaal perfect zijn als ook nog een deel van de verloren haartjes terug zou komen. Die techniek is er nu. Bij veel personen kan een groot deel van het haar weer terugkomen.
Salon Avant-Garde maakt als een van de eerste in Nederland gebruik van diverse technieken in combinatie met een uitgebalanceerde cocktail van vitamines en Herbal extracten. In de meeste gevallen komt een deel van het haar overduidelijk terug.

Hoe werkt het?

Deze specialistische preparaten worden met het permanent make-up apparaat ingebracht. Hierdoor wordt de eigen haarmatrix geprikkeld. Resultaat: Uw eigen haar begint weer langzaam te groeien.
Dit elixer activeert dus uw eigen haargroei, maken het voller, donkerder en dikker.
Het serum wat u daarna thuis gaat gebruiken versterkt dit nog meer. De meeste mensen zien na 4 weken al een duidelijk verschil.
Wilt u nog meer resultaat? Met permanent make-up techniek worden er dan hele kleine dunne haartjes tussen de wenkbrauwen aangebracht. Samen geven ze het uiterlijk van echt haar.
Het is van belang dat de cliënt nog enige haargroei heeft. Als iemand totaal geen haargroei meer heeft en de huid al helemaal glad en verhoornd is, is de kans op succes uiterst gering.


Behandeling:

De behandeling om het haar terug te laten groeien, bestaat uit 4 tot 6 korte behandelingen van ongeveer 30 minuten met tussenposen van 2 weken.
Cliënten dienen thuis Hair Rescue Brow Lotion te gebruiken.
De Hair-Rescue behandeling voor de wenkbrauwen kost € 95,- per behandeling. Dit is inclusief de Hair-Rescue lotion voor thuis.