Couperosebehandelingen

Couperose wordt veroorzaakt door kleine bloedvaatjes die door de huid heen schemeren. Daardoor is de huid rood en bij temperatuurwisselingen, zonnebaden of gebruik van alcohol wordt de roodheid erger. Ook kunnen haarfijne adertjes ontstaan die als zichtbare rode draadjes de huid ontsieren.Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van de Light Touch® technologie. Deze is heel geschikt voor de behandeling van couperose en ontsierende kleine adertjes.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Rode vlekken absorberen het speciaal gefiltreerde licht van Light Touch® en reageren hier heel goed op. Daardoor is deze technologie uitermate geschikt voor de behandeling van ontsierende kleine adertjes en rode vlekken in het gezicht en op de hals en/of benen. De oppervlakkig gelegen vaatjes worden door de energie van de lamp dichtgebrand waardoor de roodheid in de huid verdwijnt. In de meeste gevallen zal men geen hinder van de behandeling ondervinden. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd dankzij de omzetting van het licht in plaatselijke hitte.

Bijwerkingen die eventueel te verwachten zijn: tijdelijke roodheid en/of kleine korstjes.

De behandeling dient eens in de 3-4 weken herhaald te worden. Gemiddeld zijn 1-3 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen maar dit is afhankelijk van uw leeftijd, leefstijl, de conditie van uw huid en de oorzaak van de huidaandoening.

Light Touch® geeft u een frissere en jeugdiger uitstraling.

Light Touch® is een veilige behandeling, die een 'rejuvenationeffect' kan hebben bij een beschadigde huid als gevolg van UV-straling, kleine rimpeltjes, maar ook bij couperose, spinnetjes en pigmentvlekken.

Tarieven Rejuvenation/Couperose/Overpigmentatie

Omschrijving (dames en heren)Tarief per shot
(eerste 10 shots), vanaf
Tarief per shot
 (vanaf 11de shot), vanaf
Consult€ 25,00
Rejuvenation€ 20,00€ 10,00
Couperose of Overpigmentatie€ 20,00€ 10,00