Correcties van permanent make-up

Evenals bij gewone tatoeages komt het vaak voor dat mensen zich niet realiseren dat permanent make-up voor langere tijd in de huid aanwezig blijft. U kunt dus het beste van te voren zoveel mogelijk informatie inwinnen om teleurstelling en extra kosten te voorkomen. Veel van de problemen, welke ik in de salon tegenkom, zijn te wijten aan goedkope aanbieders van permanent make-up. Vaak ontbreekt het aan ervaring en neemt men onvoldoende tijd om de make-up goed te plaatsen, of te luisteren naar uw wensen.

De problemen die hierdoor kunnen ontstaan zijn oa:
  • Een slechte of lelijke vorm die ongelijk is of niet bij het gezicht past.
  • Een te donkere of verkeerde kleur (blauwe verkleuring van zwarte eye-liner)
  • Blauwe vlekken naast de ogen.
  • Te diep geplaatste en daardoor te donkere wenkbrauwen enz.
Meestal is het een verkeerde vorm die weer mooi bijgewerkt kan worden maar soms moet het gebruikte pigment weer helemaal uit de huid worden verwijderd.Werd er niet te diep gepigmenteerd dan kan door middel van speciale naaldtechnieken het pigment er zonder risico meestal mooi uitgehaald worden. Het gaat hier om de nieuwste methode voor het definitief verwijderen van Permanent Make-up. Het pigment komt na het inbrengen van een speciale vloeistof uit de huid. Nagenoeg alle problemen kunnen hiermee worden opgelost.Tijdens een intakegesprek wordt u op de hoogte gebracht van de behandeling en de techniek die kan worden gebruikt. Tevens worden de kosten, het geschatte aantal behandelingen en wat u ervan mag verwachten met u doorgenomen. De behandeling kan direct na het intakegesprek plaatsvinden.


Voor behandeling


Na de correctie


Voor meer informatie betreffende uw probleem kunt u ofwel een afspraak maken voor een vrijblijvend informatiegesprek, of uw vraag met duidelijke foto doormailen. Gebruik hiervoor het contactformulier

Bekijk ook de foto’s van permanent make-up die wel mooi geworden is!