Anti-aging therapie

Wat is de Pro Care Therapie?

De Pro Care therapie is een methode om huidveroudering en verslapping van de spieren in het gezicht, hals en decolleté tegen te gaan of te corrigeren. Doordat er geen lichaamsvreemde stoffen worden gebruikt, is deze methode geschikt voor iedereen. Bovendien is het goedkoper dan een cosmetische operatie en effectiever dan crèmes en andere smeerseltjes. Na de behandeling ziet u meteen resultaat. De Pro Care therapie is een effectieve en veilige manier om rimpels in het gelaat langdurig te laten verdwijnen.

De therapie is gebaseerd op 20 jaar Amerikaans medisch onderzoek en werd in eerste instantie ontwikkeld voor pijnbestrijding. Al snel bleek dat de behandeling ook een zeer gunstig effect had op de huid en de spieren van de patiënten. Daarom werd het apparaat ook geschikt gemaakt voor cosmetische toepassingen.

voor


na


Hoe werkt de Pro Care therapie?

Bij de Pro Care therapie wordt gebruik gemaakt van een apparaat dat microstroompjes 'uitzend'. Hiermee worden de huid en het spierweefsel gestimuleerd en wordt ook de doorbloeding geactiveerd. Het is als het ware een work-out voor de gezichtshuid. De stofwisseling verbetert waardoor afvalstoffen en vet versneld worden afgevoerd. Ook zorgt de behandeling ervoor dat de huid van binnenuit meer vocht opneemt en dat crèmes van buitenaf meer en sneller invloed hebben. De celstofwisseling versnelt in het behandelde lichaamsdeel, wat het proces van celvernieuwing bevordert.

Wat is het effect van de Pro Care therapie?

Vanaf de eerste behandeling ziet u resultaat en als u de behandeling regelmatig herhaalt zult u merken dat u er jonger gaat uitzien en uw huid een prachtige glans krijgt. In de meeste gevallen bestaat een kuur uit 10 behandelingen. Daarna kunt u het beste één keer in de zes weken terug komen om zo het resultaat langer vast te houden. Het apparaat kan worden gebruikt voor:
  • het liften van het gelaat, hals en decolleté
  • het behandelen van acne en littekens
  • het behandelen van grove poriën
  • het behandelen van een vale huidskleur
  • het verbeteren van de doorbloeding in de huid
De Pro Care therapie is een natuurlijke en betaalbare methode, volkomen veilig, pijnloos en rustgevend. Er zijn geen bijwerkingen en uw gelaatstrekken veranderen niet.

Wij raden aan om de behandelingen één keer per week te doen. Een kuur bestaat in de meeste gevallen uit 6 tot 10 behandelingen. Daarna kunt u het beste één keer in de vier tot zes weken terug komen voor een onderhoudsbehandeling om zo het resultaat langer vast te houden.

Voor wie is de therapie bedoeld?

De Pro Care methode is voor iedereen die er blijvend jong, strak en stralend uit willen zien. De therapie is geschikt om verouderingsverschijnselen te voorkomen of te lijf te gaan en het effect ervan te minimaliseren. De Pro Care therapie maakt, ongeacht de leeftijd, op een verantwoorde en betaalbare wijze natuurlijke schoonheid mogelijk.

Wilt U de Pro Care therapie een keer zelf ervaren? Voor de eerste behandeling betaalt U slechts € 45,00.


VoorNa 10 behandelingen

VoorNa 18 behandelingen

VoorNa 10 behandelingen

Ontdek vandaag een beter uiterlijk voor morgen
En maak daarom eens een vrijblijvende afspraak.